Idei de cadou pentru 8 Martie

idei de cadou pentru 8 martie

„Idei de cadou pentru 8 martie” – pun pariu că aceste cuvinte o să fie în topul căutărilor pe Google în scurt timp. Nu știu cum se face, însă multora dintre noi ni se întâmplă asta: să fii un om cu idei în general, însă atunci când chiar ai nevoie de o idee, aceasta să nu apară.

Ei bine, sunt aici să te ajut. Vreau să îți ofer câteva idei de cadou pentru 8 martie. Sau pentru luna martie în general. Sau poate și pentru alte ocazii, cine știe.

Înainte de toate…

Aș vrea să punctez un lucru. Luna martie nu este despre cadouri. Este despre a oferi și mai multă apreciere și recunoștință persoanelor din viața noastră. Fie că e iubită, mamă, soție sau poate vecina de la magazin care îți zâmbește de fiecare dată, toate vor aprecia un gest frumos.

Iar un gest frumos nu înseamnă neapărat un dar costisitor. Poate înseamna și un buchet de ghiocei, o ciocolată sau poate un mesaj cu „O primavară frumoasă!”. Recunoștința ia multe forme.

Dacă totuși vrei să aloci un buget mai mare pentru această perioadă, vin la tine cu 5 idei idei de cadou pentru 8 martie. Toate super originale. Dacă apeși pe fiecare idee de cadou, vei fi redirecționat către site-ul sau pagina lor de contact.

1. Un curs de automachiaj cu Cristina Sandu

Eu am primit acest cadou de Crăciun de la Claudiu și a fost o reală investiție pentru mine. Cristina e foarte dedicată și te ajută să înțelegi lucrurile atât teoretic, cât mai ales practic.

Cursul durează în jur de 5-6 ore, timp în care înveți mai multe concepte de makeup. De la partea de alegere și folosire a produselor, până la cum să îți evidențiezi în mod natural trăsăturile.

Recunosc că deși aveam impresia că știu câte ceva din arta machiajului, Cristina mi-a demontat multe dintre idei. Și bine a făcut.

De exemplu mi-a sugerat că ar trebui să nu mă duc cu fardul atât de mult spre colțul exterior al ochiului. Asta pentru că în cazul meu, privirea e puțin lăsată. Tehnica aceasta nu făcea decât să îmi coboare privirea și mai mult.

Am învățat multe, ce să mai. Și încă învăț în fiecare zi.

2. O bijuterie de la Moonlight Jewelry

Știu că ți-am mai povestit despre ei, însă îmi place mult brandul și imaginea pe care o au în online. Îmi dau acel sentiment de încredere.

Mai mult decât atât, bijuteriile lor sunt pe gustul a foarte multe persoane. Și asta pentru că sunt simple, dar cu impact. Merită să arunci un ochi pe site-ul lor, mai ales că în această perioadă au și reduceri.

Cu o astfel de bijuterie nu ai cum să dai greș.

3. O interpretare numerologică a cifrei destinului

Când mă gândesc la partea de numerologie, mă gândesc la un proces de autocunoaștere. Se întâmplă uneori ca în lumea asta haotică în care trăim să pierdem din vedere acele lucruri care ne aduc împlinire cu adevărat.

Fix asta face această interpretare a cifrei destinului. Te ajută să îți dai seama cum să găsești răspunsurile la provocările din viața ta. Cifra destinului se calculează adunând toate cifrele din data de naștere până ajungi la o singură cifră (ex. 24.07.1997; 2+4+7+1+9+9+7=39; 9+3=12; 1+2=3)

Cu siguranță va fi un cadou inspirat!

4. Un set de cusut de la Cosânzeana

Recunosc că până să o cunosc pe Laura, fondatoarea Cosânzeana, eram de părere că a coase e o activitate super plictisitoare. Însă povestea ei m-a făcut să îmi schimb părerea.

Cusutul nu este o activitate plictisitoare, ci din contră. Te ajută să te relaxezi și să te deconectezi. Mai mult decât atât, ajută la exprimarea creativității.

Seturile de cusut sunt ideale pentru un cadou. Nu doar că îți oferă relaxare, dar și rămâi cu un obiect ieșit din mâinile tale după.

5. O plăntuță în ghiveci

Ok, poate nu e cel mai original cadou, însă sunt convinsă că nu vei da greș cu el. Am primit anul trecut de Mărțișor o floare mititică în ghiveci, iar acum e imensă. Și cu multe flori roșii.

Am pus-o pe birou să îmi ofere inspirație și să îmi amintească mereu că am oameni faini în jurul meu.

Dacă vrei să comanzi o plăntuță prin curier pentru acea persoană dragă, aruncă un ochi pe Jungla Urbană. Și după acest pas spune-i persoanei să dea un follow pe Instagram, Laurei, fondatoarea Mini_Plante. Ea o va învăța și cum să aibă grijă de acea plăntuță.

Sper ca aceste idei să îți ofere acea inspirație pe care o cauți. Și nu uita, atâta timp cât este oferit din inimă cadoul tău va fi unul extraordinar.

Îți urez încă de pe acum să ai o primăvară înfloritoare, energică și bineînțeles, cu multe zâmbete!

Te îmbrățișez,
Mădă

idei de cadou pentru 8 martie
Povestiri cu zâmbet

Idei de cadou pentru 8 Martie

„Idei de cadou pentru 8 martie” – pun pariu că aceste cuvinte o să fie în topul căutărilor pe Google în scurt timp. Nu știu …

cărți pe care ți le recomand în 2022
Ce-am mai citit

Cărți pe care ți le recomand în 2022

Ce recomandări de cărți pentru 2022 ai? Am primit întrebarea asta de foarte, foarte multe ori în ultima perioadă. Și asta nu poate decât să …

Sunt Mădălina și zâmbesc mult. Îți ofer educație și te ajut să îți găsești inspirația în mediul online.

Social media

Categorii